TaidePiiLOn Maja rakennetaan jälleen lokakuussa 2021!

TaidePiiLOn Maja – tila luovuudelle, taiteelle ja leikille!
4.10.-10.10.
Kauppakeskus Sokkari, 2. krs

Maja kutsuu kaikki taideseikkailuun, yhdessä perheen tai ystävien kanssa! Maja on luovan leikin ja taiteen tila, jossa jokainen voi tutustua oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaan mm. Vauvan vinkkeli -taidenäyttelyyn, leikkiä Taideteltan aisteja kutittelevilla materiaaleilla, rakentaa yhteistä Ystävyyden linnaa tai nostaa tossut kohti kattoa ja olla vaan.

Tilaan on vapaa pääsy, lukuun ottamatta maksullisia tapahtumia ja värikylpy-työpajoja.

Vauvojen värikylpy -työpajat
Keskiviikko 6.10.
klo 16:00 (4-24 kk)
Klo 17:30 (1-2 vuotiaat taaperot)

Vauvojen värikylpy -työpaja kutsuu vauva- ja taaperoperheet yhteiseen seikkailuun vauvan vinkkelistä katsottuna: tutkimaan erilaisia värejä ja materiaaleja kaikilla aisteilla, tunnustellen, luovasti leikkien, maistellen ja haistellen.

Vauvojen värikylpy on Porin lastenkulttuurikeskuksessa kehitetty vauvoille kohdennettu kuvataidemenetelmä, missä maaleina käytetään turvallisia elintarvikkeista pohjautuvia värejä.

Liput 12 euroa / perhe
Ennakkoilmoittautumiset: taidepiilo@gmail.com

VauvaTUUTTi®
La 9.10. klo 10-12 ja 12.30-14.30
Su 10.10. klo 12-14 ja 14.30-16.30 

VauvaTUUTTi on kaikille vuoden aikana syntyneille vauvoille perheineen kohdennettu tapahtuma, jossa sukelletaan valloittavaan ja elämykselliseen taidemaailmaan tutkimaan värien, muotojen, äänien, satujen ja liikkeiden ihmeitä. Ohjelmassa on vauvan aisteja kutkuttelevia esityksiä, ihania kohtaamisia ja non stop -työpajoja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi vauvalle lausuttu Runomaatin runo, Taivaanrannan pikkumaalarit tai klassisen musiikin hittien “Klasari-reivit” vauvoille? VauvaTUUTissa julkistetaan myös Vauvan vinkkelin uusi videoteos. VauvaTUUTTi järjestetään neljä kertaa viikonlopun aikana samansisältöisenä, valitse paras kellonaika teidän perheellenne.

Liput 8 euroa tai perhelippu (max 4 hlö) 28 euroaverkkokauppa.jyvaskyla.fi 
TaidePiilOn Maja Facebookissa

TaidePiiLOn Maja toteutetaan yhteistyössä Kauppakeskus Sokkari, Jyväskylän keskustan kehittämishanke, Jyväskylän kulttuuri- ja osallisuuspalvelut / Lasten Lysti ja Alva
Kuvituskuvissa lapsia leikkimässä ja taiteilemassa. Tekstilaatikossa TaidePiiLOn Maja - tila luovuudelle, taiteelle ja leikille.
TaidePiiLOn Maja – tila luovuudelle, taiteelle ja leikille 4.-10.10.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *