TaidePiiLOn Joulu 21.-22.11. Juomatehtaan studiolla

taidepiilon-joulu-fb-event-coverphoto-v7
KOKO PERHEEN JOULUETKOT
KE 21.11. KLO 18-19

TaidePiiLOn jouluetkoilla heittäydytään joulunalustunnelmaan. Kruuvaus kajauttaa ilmoille joulun sävelet ja Lasten jouluisessa open stagessa on mahdollisuus tarttua mikrofoniin myös itse ja laulaa kaikkien iloksi oma tärkeä joululaulu Kruuvauksen säestyksellä. Joulun salaisuuden piilopaikkaa etsitään yhteisessä satuseikkailussa ja lopuksi syödään mahat täyteen riisipuuroa!

LIPUT: 10€/hlö, perhelippu 25€/3 hlöä, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

 

JOULUSALAISUUKSIA – KALENTERIPAJA AIKUISILLE
TO 22.11. KLO 18-20

Tämä työpaja on tarkoitettu sinulle, joka kaivat kaapin perukoilta askartelu- ja paketointitarvikkeet lasten mentyä nukkumaan ja aloitat salaisuuksien taikomisen Jouluradion soidessa taustalla ja glögin tuoksu kupissa. Nyt TaidePiiLO haluaa tehdä tämän kaiken yhdessä sinun kanssasi! Kalenteripajassa loihditaan persoonalliset joulukalenterit, paketoidaan kauniisti hyvissä ajoin hankitut lahjat ja taiteillaan eri materiaaleista mielikuvituksellisia koristeita. Glögitarjoilu. Työpajaan otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tule nauttimaan kiireettömästä joulun tunnelmasta!

LIPUT: 20 euroa (sisältää materiaalit ja glögitarjoilun)

Lippuvaraukset Jouluetkoille ja ennakkoilmoittautumiset kalenteripajaan: taidepiilo@gmail.com. Myös ovelta myydään lippuja 30 min ennen tapahtuman alkua, mikäli tilaa on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *