TaidePiiLO Kankaan purkurasteilla sunnuntaina 8.4.

Tule koko perheen tapahtumaan keväällä purettavassa Kankaan uudessa paperitehtaassa!

Entisessä tehtaan arkkaamossa avataan yhdeksi päiväksi pari tuhatta neliötä kirmailutilaa! Kulttuurirasteilta löydät Taidepiilon SikSakSokkelo ja Kankaan korttelikruisailu rastit. Lisäksi ohjelmassa mm. maalausta taiteilija Minja Revonkorven ohjeistamana, disco DJ Megamatin rytmittämänä, Kankaan historiaa ja kahvila.

SIKSAKSOKKELO
miten pujahdat sokkeloon ilman että sokkelo sotkeutuu? Kiivetäkö yli, kömpiäkö ali, jääkö jalka jumiin vai sokkelo ihan solmuun?

KANKAAN KORTTELIKRUISAILU
ajopeli, menopeli, ihmepeli, mikä peli? Rakenna oma kruisailuväline ja paina kaasua. Nyt saa vanhan tehtaan pölyt ja mölyt kyytiä! Korttelisuunnittelijoita tarvitaan myös apuun: piirrä pilvenpiirtäjä, puisto tai paperitehdas ja teippaa tienvarret täyteen taloja ja toreja!

Ahkerille rastinkiertäjille on luvassa palkinto!

Maksuton tapahtuma järjestetään Kankaan uudella paperitehtaalla. Kahvilassa käy vain käteinen. Ilmainen tapahtumaparkki Kankaan porttirakennuksella (Kympinkatu 3, Jyväskylä), josta opastus tapahtumatilaan. Vanhassa tehdastilassa kun ollaan, varustauduthan vaatteilla jotka eivät hätkähdä likaantumista.

29064462_1763547820358472_5105286427140248121_o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *