Lokakuussa TaidePiiLO vierailee Äänekoskella!

TaidePiiLO lähtee syksyllä pitkästä aikaa tapahtumahommiin ja erittäin innokkaana suuntaa lokakuussa kohti Äänekoskea. Lauantaina 24.10. on luvassa sekä Vauvojen värikylpy -työpaja että koko perheen tapahtuma Kaupunkileikki – värien fiesta.

Vauvojen värikylpy – Ruohonjuuritasolla
La 24.10.2020, klo 9.30 alkaen
Perhekeskus Kerkkä
Koulunmäenkatu 6A, 44100 Äänekoski

Vauvojen värikylvyssä ryömitään tutkimusretkelle tutkimaan värejä, muotoja ja materiaaleja.
Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpajassa edetään materiaalien, värien ja valon kokemisesta, tunnustelusta ja havaitsemisesta itse tuotettuun jälkeen.

Vauvojen tekemiä jälkiä, visuaalisia eleitä ja toimintaa pidetään merkittävinä ja tärkeinä. Itsensä ilmaiseminen visuaalisesti on ihmiselle mielekästä ja tuottaa mielihyvää.

Ilmoittaudu etukäteen, niin varmistat paikan!
Tapahtuma on maksuton.
Ilmoittautumiset: taidepiilo@gmail.com

Kohderyhmä: 4-12 kk vauvat perheineen
Ryhmäkoko: 10 vauvaa vanhempineen
Kesto: 60 min

Kaupunkileikki – värien fiesta 
La 24.10.2020, klo 13 alkaen
Perhekeskus Kerkkä / Koulunmäen koulu (uusi)
Koulunmäenkatu 6A, 44100 Äänekoski
Vapaa pääsy! 
Rakennetaan yhdessä kaupunkileikki isoista pahvilaatikoista: koristellaan katuja, piirretään teitä, istutetaan puita, viritellään juhlaviirit ja -valot sekä taiteillaan tornit ja talot.
Rakentelun lomassa leikitään, nautitaan kaupungin väreistä ja pidetään hauskaa! Kaupunkileikissä on vauvoille ja taaperoille oma pienten puisto, jossa värejä ja materiaaleja voi tutkia ja tunnustella vaikka kainalossa köllötellen.
Järjestäjä: Äänekosken kulttuuritoimi ja Äänekosken perhekeskusVauvojen värikylpy 24.10. Äänekoskella -mainos Tapahtuman Kaupunkileikki - värien fiesta mainos, Äänekoskella 24.10.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *