TaidePiiLOn ”herkkuja” Jyväskylän Kesän lasten ohjelmassa

Jyväskylän Kesän esite on julkaistu ja saamme ylpeänä esitellä Taidepiilon herkullisen ohjelman. Mukana jo viime kesältä tutut kurssit Hyväskylä-karkkitehtuuripaja ja Kakkuja ja krumeluureja -leivontapaja sekä koko perheen JäätelöKesä-ilmaistapahtuma. Uutuutena tarjoilemme Aikuisten taidestoppi -pajan!

TaidePiiLO järjestää keskiviikkona 5. päivä ja torstaina 6. päivä Kakkuja ja Krumeluureja -työpajan sekä HYVÄSKYLÄ-karkkitehtuuripajan Mäki-Matin perhepuistossa. Karkkitehtuuripajassa sokerinäppiset suunnittelijat tutustuvat arkkitehtuuriin ja rakentamiseen herkullisella tavalla. Pääkarkkitehtina toimii arkkitehti Ilpo Vuorela, jonka ohjauksessa rakennetaan makeisista majoja, karkeista katuja ja nameista naapurustoja. Lasten leivonta- ja koristelutyöpajassa päästetään puolestaan mielikuvitus valloilleen ja loihditaan leivonnaisista upeita taideteoksia. Lopuksi katetaan pöytä koreaksi ja ihastellaan sekä maistellaan työpajassa syntyneitä luomuksia. Molemmat herkkusuille sopivat työpajat on suunnattu hieman isommille taiteilijoille eli 7-12 -vuotiaille. Liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Tänä kesänä TaidePiiLOlla on aikuisille ihka oma työpaja! Aikuisten taidestopissa saa vinkkejä ja työkaluja siihen, kuinka taiteella voi rikastuttaa vuorovaikutusta lapsen kanssa. Työpaja on tarkoitettu niin vanhemmille kuin lasten parissa työtä tekeville. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ennakkoilmoittautumiset taidepiilo@gmail.com ma 3.7. klo 16 mennessä.

TaidePiiLOn koko perheen ilmaistapahtuma JäätelöKesä perjantaina 7.7. klo 9-13 on tulvillaan aurinkoa, kesäistä tunnelmaa ja herkullisia taidepisteitä. JäätelöKesässä voit mm. taiteilla omanlaisesi jätskin floristi-kuvataiteilija Hanna Veanderin opastuksella ja nauttia letkeän svengaavasta musiikista. Siispä aurinkolasit nenälle ja varvassandaalit jalkaan – JäätelöKesässä aurinko paistaa aina. Vapaa pääsy!

Tervetuloa mukaan TaidePiiLOn kesäohjelmaan!

Liput Hyväskylä-karkkitehtuuripajoihin
Liput Kakkuja ja krumeluureja -pajoihin
www.jyvaskylankesa.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *